SMH Trade Kft.

Orvosi műszerek, bútorok, berendezések, felszerelések

Ágytál higiénia

A PathAguard Soluble Bedpan Liner egy rendkívül hatékony széklet, valamint vizelet megtartó rendszer. Ez egy innovatív megoldás az ágyhoz kötött betegek emberi testváladék kezelésének problémájára.

Az egyedülálló PathAguard Soluble Bedpan Liner polivinil-alkohol víz által oldható anyagból készült, és teljesen feloldódik az ágytál Mosógépben.

Az egészségügyi kihívás


Az emberi test összes testváladéka potenciálisan fertőző. A vécék használata mérsékli a testváladék esetleges közvetlen környezetbe jutástát, valamint a kórokozókkal való szennyeződés kockázatát. Ha azonban a beteg mozgása korlátozott vagy teljesen ágyhoz van kötve, akkor ezen egyszerű testfunkció is problémát jelenthet, mind a beteg, mind az egészségügyi dolgozó számára. A Norovírus, a Clostridium difficile-fertőzés, a Tífusz és most a COVID-19 egy osztályon vagy részlegen történő kitörése pusztító hatásokkal járhat, megbetegedések, akár halálozások számának növekedésével különösen a veszélyeztetett betegeknél.

Működése:

A PathAguard Soluble Bedpan Liner egy olyan termék, mely valamennyi testváladékot egy speciális betétben tárolja, valamint biztonságosan illeszkedik az ágytálhoz. A betétbe beépített speciális ragasztószalag biztosítja, hogy a termék használat közben is rögzített maradjon.

Használat után azonnal megkötjük, csökkentve ezzel a kellemetlen szagokat, ezáltal megkímélve az osztályon fekvő betegeket a kellemetlenségektől. Az ágy melletti biztonságos elszigetelés azzal az előnnyel is jár, hogy csökkenti a környezetbe történő aeroszol és kellemetlen szagok jutását.

A beteg ágyától a mosószobáig történő út veszélyes lehet ezen munkával megbízott dolgozók számára, mivel a véletlenül kiloccsant tartalom megfertőzheti a dolgozót.
A PathAguard Soluble Bedpan Liner biztosítja, hogy az ágytál tartalma ne szennyezze se az egészségügyi dolgozókat, se a környezetet.

A testváladék nem kerül közvetlen kapcsolatba az ágytállal és klinikai értékelés során a személyzet megjegyezte, az ágytálak tiszták maradtak, ezáltal növelve a betegek komfortértzetét. Az ágytálak mostantól folt,- valamint testváladéktól mentesek lehetnek, míg korábban összetapadtak, nehezítve ezzel fertőtlenítésüket. Ez befolyásolja az ágytálmosóban való fertőtlenítést. A tartalom teljes elzárása megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését, valamint tisztán tartja a környezetet és az ágytálakat.

Előnyök
• Csökkenti az aeroszolosodás kockázatát
• Megakadályozza a rossz szagok kialakulását
• Csökkenti a munkaterhelést, valamint a betegek stresszhelyzetét
• Magas elégedettségi fokozat

Jellemzők
• CE Jelölés
• Latexmentes, egyszer használatos betét
• A Soluble Bedpan Liner teljesen feloldódik 70°C feletti fertőtlenítő mosásnál

You might be interested in …