Sterilizáló dobozok és kiegészítői

20 termék

A sterilizáló dobozok, eszközök és műszerek sterilizálására szolgálnak.

Az SMH sterilizáló (asepta) dobozok, tartályok, konténerek kiváló minőségűek, és rendkívül hosszú élettartamúak. Választékunkban megtalálja a legkülönfélébb méretű és formájú dobozokat, hogy azok megfeleljenek az Ön igényeinek.

Konténereink alumíniumból készülnek, ellenállnak a fertőtlenítőszereknek és a hőnek. A dobozok az antibakteriális fogantyúk segítségével biztonságosabban mozgathatóak. A szilikon borítás ellenáll a magas hőmérsékletnek is.
A perforált kialakítás lehetővé teszi a sterilizáló gőz vagy folyadék szabad áramlását az eszközök között.
A sterilizáló konténerek 6 hónapig sterilen tarthatják a műszereket, ha a fedelet nem nyitják fel, és a konténert megfelelő tárolási körülmények között tartják.
Vonalkódok, QR-kódok vagy adatmátrixkódok, amelyek a műszerkészlet nevére vagy bármilyen azonosítóra szolgálnak, gravírozhatók a tartály mindkét oldalán lévő színes alumíniumcímkékre. Ezen kívül a műszerkészletek elkülöníthetőek és azonosíthatóak a különböző fedélszín-választások szerint.

A tartályfedelek perforáltak. A dobozok alul lehetnek perforáltak vagy nem perforáltak. A fedelek 6 különböző színválasztékban kaphatók.

1–20 termék, összesen 44 db