SMH Trade Kft.

Orvosi műszerek, bútorok, berendezések, felszerelések

Ezüstionos zsák lábszárfekély kezelésére

PathAguard® LUCA® egy FDA 1. osztályú orvostechnikai eszköz, mely rendkívül hatékony módszer az alsó végtagi fekélyek és sebek tisztításának kezelésében. A terméket ezüstionos technológiával védik, amelyet úgy terveztek, hogy csökkentse a kórokozók számának növekedési lehetőségét, így biztosítva a termék és a beteg védelmét.


GLOBÁLIS EGÉSZSÉGÜGYI KIHÍVÁS

A népesség elöregedése és az elhízás mértékének növekedése bizonyos betegségek, például a lábszárfekélyek számának emelkedését eredményezte, amelyeket effektíven és időben kell kezelni.

A csúnya és kellemetlen szagú lábszárfekélyek társadalmi megbélyegzést, kirekesztettséget eredményezhetnek, melyek az egyének életminőségére van hatással, hanem a társadalmunk egészére is jelentős hatást gyakorolnak.

A PathAguard® LUCA® egy egyedülálló és hatékony módszer az alsó végtagi fekélyek és sebek tisztításának és kezelésének segítésére azáltal, hogy csökkenti a kórokozók számát.

A PathAguard® LUCA egy ezüstion-technológiával védett, alacsony sűrűségű polietilén zsák, amelyet úgy terveztek, hogy befogadja a fekélyes végtagok és sebek tisztításához szükséges folyékony oldatot (pl.: csapvizet). Ez az egyszer használatos zsák ezüstion- technológiával védett, amely fizikai gátat képez, csökkentve a kórokozók szaporodásának lehetőségét. Ez egy egyedülálló, egyszerű és költséghatékony fertőzésvédelmi termék, amely kórházakban, klinikákon és a háztartásokban egyaránt használható.

You might be interested in …