SMH Trade Kft.

Orvosi műszerek, bútorok, berendezések, felszerelések

Sebkezelés, mosdatás

Az egészségügyi ellátó rendszerben világszerte problémát jelent a betegellátás biztonságos higiéniai feltételeinek a megteremtése, a fertőzések kivédése, az ellátás költségeinek csökkentése. A népesség életkorának kitolódása miatt nő a krónikus osztályon történő ellátottak száma.

Gyakoriak a bőrbetegségek, a vénás keringési elégtelenségben szenvedőknél kialakult krónikus, nehezen gyógyuló sebek. Szövődményként az életet veszélyeztető súlyos fertőzések keletkezhetnek.

Az ezüstionos technológiával készült termékek kulcs szerepet töltenek be a beteg ellátásban, mivel képesek megfékezi további fertőződések kialakulását az által, hogy a vízben lévő lehetséges patogén mikroorganizmusokat, vírusokat és gombákat elpusztítják.

Hatásmechanizmus, működési elve
A termékekbe integrált speciális ezüstion a nedves közeg hatására reakcióba lép: ioncsere megy végbe. Az ezüstionok a műanyag vagy a bevonat felszínén koncentrálódnak és fejtik ki antibakteriális hatásukat. Amint a mikróbák a felületre kerülnek, az ott elhelyezkedő ezüstionokkal kötésbe lépnek, miáltal a sejtfaluk felszakad. A sejtfalon belülre kerülve az ezüstion elősegíti a reaktív oxigéngyökök képződését, megváltoztatja a sejt energiatermeléséhez szükséges enzimek tulajdonságait, így energia utánpótlás hiányában a sejt rövid időn belül elpusztul. Mindemellett az ezüstion a sejt DNS reprodukcióját is gátolja. Az ezüstion tartalmú termékekből semmi nem tud kioldódni, így az ezüst sem, tehát az a termék élettartamáig folyamatos védelmet nyújt (az ezüstre érzékenyek is használhatják).

Egyéb fontos információ a termékekről:

1. Újrahasznosítható :Szelektív hulladékgyűjtés a. Az újrahasznosíthatóság szempontjainak megfelelnek, melynek szimbóluma: a Möbius-szalagként emlegetett körbefutó nyilak. Ezzel vannak ellátva a termékek.

2. Kimutathatóan csökkenti SARS-COV-2 mennyiségét 6 óra alatt. A kezelt mintában 54,29%-kal redukálta le a vírus mennyiségét a kezeletlen/kontroll mintához képest. (Csatolva van az elismervény az emailhez.)

3. PathAguard Soluble Bedpan Liner MDR besorolási szabály szerint 1. osztályú orvostechnikai eszköz.

PathAguard Luca Liner Vessel-Ezüstionos zsák lábszárfekély kezelésére
PathAguard Luca-
Ezüstionos zsák lábszárfekély kezelésére
PathAguard ABLIS
Ezüst ionos zsák
betegmosdatáshoz

You might be interested in …